Adományok a muzeumnak
Do zbierky Mestského múzea v Rožňave pribudli cenné predmety, knihy, rukopisy z pozostalosti Alberta Pákha a jeho otca Michala (Mihály) Pákha, cirkevného hodnostára a spisovateľa od Berty Breck, rod. Pákh z Dobšinej a manželky historika Jozefa (József) Mikulika. Článok prináša aj popis jednotlivých kníh.