Az első évtized
Diecézny rožňavský biskup Ľudovít (Lajos) Balás bude slúžiť zádušnú omšu za Františkou Andrássyovou, od úpmrtia ktorej uplynulo 10 rokov. Na omši v Rožňave 26.10.1912 sa zúčastní gróf Dionýz (Dénes) Andrássy a Gejza (Géza) Andrássy s rodinou, ako aj predstavitelia spoločenského života mesta a župy.