A homonnai kir. járásbiróság mult évi ügyforgalma
Informácie o občianskych právnych konaniach pri Humenskom kráľovskom okresnom súde za rok 1903 v číselných ukazovateľoch. Jednalo sa o spory, preloženie termínov platieb, dedičské konania, matričná problematika, dražby a problémy okolo nich, zápisy do pozemkových kníh, pozemkové spory atď