Öngyilkos ügyvéd
Správa o úmrtí (samovražda) právnika Eugena Polányiho rodáka z Michaloviec, ktorý niekoľko rokov pôsobil aj v Humennom. Bol synom obvodného kráľovského notára v Michalovciach Gejzu Polányiho