Homonna gyümölcs termelése - Mendly, Karol
Úvodník o úrodnosti ovocných sadov (15-20 ročných) v Humennom (grófa Andrášiho, Dr. Szekeráka, Pápayho, Kelema a Lukovicsa) [z pera riaditeľa drevárskej školy v Humennom].