Homonna gyümölcstermelése - Mendly, Karol
Pokračovanie úvodníka o stave a o starostlivosti o ovocné sady. Upriamenie pozornosti nato, že drevárske školy by mali mať aj odvetvie staroslivosti o ovocné dreviny [článok z pera riaditeľa drevárskej školy v Humennom].