Gróf Andrássy Sándor vadászata
Správa o tom, že gróf Alexander Andráši, len čo sa vrátil z ciest po svojich majetkoch (letényi), uskutočnil v svojom poľovnom revíre úspešný lov na jeleňov. Skolil dvoch (16 a 17-storákov). Pre ich ojedinelosť budú pravdepodobne poslaní na výstavu.