Halálozás
Správa o úmrtí penzionovaného hlavného slúžneho Štefana Mándyho vo veku 79 rokov. Menovaný bol v roku 1876 preložený zo Stropkova do Humenného a tu pôsobil 29 rokov. Zomrel v Sátoraljaujhely 7. októbra 1909