Jótékonycélu táncestély
Správa o tom, že dobročinný tanečný večierok študentov sa uskutoční v hotely Štefánia v Humennom 9. októbra 1909. Finančný výťažok bude venovaný na účet verejnej nemocnice v Humennom a na podporu pre sirotinec uhorských štátnych železníc.