Állatdijázás
Informácie o pripravovanom oceňovaní v rámci plemenárstva, ktoré usporiada Gazdovský spolok Zemplínskej župy v Trebišove dňa 4. októbra 1909 a v Medzilaborciach 5. októbra 1909. Ohodnotení budú len malí statkári - šlachta a veľkostatkári dostanú diplomy. Predviesť bude možné len kravy a jalovice.