Ingyenes továbbképző tanfolyam - Édes, Július
Informácia o pripravovaných bezplatných kurzoch pre remeselníkov - majstrov a ich pomocníkov (večerných aj denných), ktoré o.i. budú obsahovať obchodnú agendu, účtovníctvo, kreslenie, rysovanie pre stolárov, rysovanie pre stavbárov atď. Organizátorom je Humenská štátna rezbárska škola a uskutočnia sa v Humennom v čase od 1. novembra 1909 do 1. marca 1910.