Menetrend : Homonna-takcsányi vasut...
Cestovný poriadok železničnej trate Humenné-Stakčín v roku 1909. (Zastávky: Humenné, Hažín nad Cirochou, Kamenica nad Cirochou, Belá nad Cirochou, Snina, Stakčín.)