Halálozás
Správa o smrti Istvánné (Žofia) Oláh udvardi és kossuthfalvi (manželky humenského právnika Štefana Oláha a matka predsedu súdnej stolice z Košíc Š.O. ml.)v Humennom 26.10.1909. Veľkopanský pohreb pohreb za účastihodnostárov a funkcionárov Zemplínskej župy.