Hálás tanitványok
Správa o pezionovaní učiteľa obecnej školy vo Vranove Armína Letényiho, ktorý odslúžil 40 rokov ako učiteľ. Slávnosť rozlúčky zorganizoval jeden z jeho vďačných žiakov Dr. Ladislav Kasztriner. Súčasne zriadili nadáciu "Letényi" a učiteľ dostal od žiakov na pamiatku zlatý chronometer.