Iskolai tüzoltóegylet
Správa o tom, že na výzvu ministerstva školstva organizuje Humenskáská štátna drevárska priemyslovka spolky hasičov. Hlavným organizátorom je profesor [Mikuláš] Poós, ktorý už pripravil podklady pre 6 kurzov.