Kinevezés
Správa o vymenovaní do funkcie katastrálneho komisára do Košíc bývalého humenského a neskôr v Tiszadobe (HU) pôsobiaceho Štefana Czékusa. * Lekár Dezider (Dezső) Gönczi zo Szikszó (HU) bol preložený za lekára do Erzsébet nemocnice v Sátoraljaujhely (HU) v novembri roku 1909.