Diszes esküvő
Správa o sobáši slúžneho Aradskej župy Józsefa Hajdu a Šarloty Gaál, dcéry vranovského lekárnika vo Vranove [27.11.1909]. Občiansky obrad previedol hlavný slúžny Vojtech (Béla) Bernáth a cirkevný obrad uskutočnil Alexander (Sándor) Böszörményi.