Szabad lýceum
Referát o pokračovaní prednáškového cyklu v Humennom koncom decembra 1909. Tentokrát odznela prednáška profesora meštianskej školy Mórica (Mór) Sándora [učiteľ kreslenia] na tému odievania. Prednáška bola spojená s ukážkami nákresov odevov.