A szinnai járás tanitók köre- - Egy jelenvolt [Jeden prítomný]
Správa o tom, že v Starine prebehla výročná schôdza kruhu učiteľov školského obvodu Snina dňa 25. mája 1910. Slávnostný príhovor mal predseda kruhu - Július (Gyula) Horváthy. Ďaľšie príhovory: Jozef (József) Schmidt - učiteľ dejepisu a Juraj (György) Novák - učiteľ maďarského jazyka. Prítomní boli aj: Alexander (Sándor) Böszörményi, kalvínsky kňaz z Humenného a kanonik Andrej Lehoczky zo Sniny