A választásrol
Správa o parlamentných voľbách za obdvod Humenné, kde kandidovali dvaja: za liberálnu stranu gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy) a za ľudovú stranu Mikuláš (Miklós) Lehoczky. Vyhral kandidát liberálnej strany.