Tűz Homonnán
Správa o požiari vo výrobni kachlí v Humennom v júni roku 1910, kde zhoreli aj susediace obytné domy. Požiar zachvátil aj dom slúžneho Martina Héricza (za 3 roky tretí požiar v jeho obydlí). Dôvody požiaru nezistené.