O Felsége nem lesz Sztropkón
Správa o tom, že pripravované celokrajinské vojenské cvičenie v oblasti Stropkova - Svidníka sa uskutoční bez prítomnosti kráľa. Následník trónu František Ferdinand sa cvičenia zúčastní a bude ubytovaný na fare v Stropkove.