A líceumról
Správa o tom, že opäť začína cyklus prednášok nazvaný "Slobodné lýceum" v Humennom [27.11.1910]. Úvodné slovo prednesie organizátor, riaditeľ vyššej obchodnej a štátnej meštianskej školy Dr. Alex (Elek) Cseh. Prednášku na tému "Vlastnosti Angličanov" prednesie profesor vyššej obchodnej školy Dr. Karol Böhm. V hudobnom programe vystúpi Serena Varga, profesorka súkromnej dievčenskej meštianskej školy a zaspieva mestský spevokol.