A József főherceg Sanatórium...
Správa o finančnej zbierke v Humennom na účely Sanatórneho spolku arcikniežaťa Jozefa. M. Haraszthy vyzbieral 24,42 korún a ženy humenskej filiálky sanatórneho spolku 140 korún.