Választás
Informácie o doplňujúcich voľbách do zákonodarnej komisie Zemplínskej župy [23.11.] 1910. Za Humenné zvolení: Jozef Goócs, Ján Apáthy. Za Udavské zvolení: Alexander Zalánffy, Dr. Ladislav Kula a Ferdinand Kálmán. Za Ohradzany zvolení: Július Malonyay a Bartolomej Meneszdorfer