Kinevezés és áthelyezés
Správa o tom, že pisár súdnej stolice Mikuláš (Miklós) Franz [neuvádza sa ktorej] bol menovaný za vedúceho pozemkovej knihy v Michalovciach a tamojší Alexander (Sándor) Truszka bol menovaný do Košíc ku kráľovskej súdnej stolici