Lyceum
Správa o pripravovanom ďaľšom pokračovaní cyklu prednášok v rámci "Slobodného lýcea" v Humennom 11. decembra 1910. Prednášať bude profesor vyššej obchodnej školy v Humennom Mikuláš (Miklós) Balogh.