Szinház
Kritika celotýždňového programu divadelnej spoločnosti Ladislava Szabadosa, ktorí hosťovali v Humennom v januári 1912. Na programe: Ezred apja [Jenő Heltai preklad do maďarčiny], opereta Ártatlan Zsuzsi, A czigánby szerelem, Sárga liliom, A nap hőse, Bokor, József: A gyerekszerelem.