A városházából
Správa o tom, že v januári 1912 zasadala hospodárska sekcia mesta Humenného, ktorého predsedom je Koloman (Kálman) Kelemen. Za notára sekcie bol namiesto zaneprázdneného Jakuba Fejesa zvolený notár mesta Humenné Jozef (József) Goócs.