Felfügesztett tb. főszolgabíró
Správa o tom, že slúžny Martin (Márton) Héricz bol suspendovaný z úradu na základe nariadenia podžupana Zemplínskej župy Gyulu Dókusa za "hospodársku kriminalitu" v Humennom