A hivatalos lapból
Správa o tom, že profesor vyššej obchodnej školy v Humennom Ferdinand (Nándor) Berkovics získal postup do VIII. platovej triedy, v 3. stupni. Daňový úradník Marek Moskovics bol menovaný do funkcie "főtiszt" hlavný úradník.