Pénzintézeti közgyűlés
Referát z výročnej schôdza Humenskej obchodnej a priemyselnej banky - účastinnej spoločnosti, ktorá sa uskutočnila v Humennom dňa 18. februára 1912. Vysledky hospodárenia predniesol predseda riaditeľskej rady Ervín Moskovics.