Helyreigazitás : Tisztelt Szerkesztő Úr! - Ligeti, Fülöp
List učiteľa Filipa Ligetiho adresovaný redakcii týždenníka Felvidéki Hirlap v ktorom dáva na pravú mieru informácie o svojej prednáške v rámci prednáškového cyklu "Slobodné lýceum" uverejnené v týždenníku Felvidéki Hirlap č. 7/1912