Hirdetmény - A Homonnai Kereskedelmi és Iparbnak r.t. igazgatósága
Správa o tom, že počas výročnej schôdze konanej v Humennom 18. februára 1912 Humenská obchodná a priemyselná banka vydáva do obehu ďalšie účastiny a tým navyšuje kapitál o 300 tísíc korún.