Meghivó - Armín; Ösztereicher, Hugó
Pozvánka na riadne výročné zasadanie Humenskej obchodnej robotníckej poisťovacej pokladnice [A homonnai kereskedelmi munkásbiztositó pénztár], ktor sa uskutoční v Humennom 24.04.1912. Program v 5 bodoch.