Halálozás
Správa o smrti rytiera Benedikta (Benedek) Stojalowszkeho v Humennom 29. mája 1912 vo veku 76 rokov po dlhej a ťažkej chorobe. Mal 8 synov a jednu dcéru. Pohreb sa uskutočnil v Humennom 31. mája 1912.