Tanitói gyűlés Szinnán
Správa o konaní výročnej schôdze sninskej sekcie Zemplínskeho spolku učiteľov v Snine 29. mája 1912. Opäť bol za predsedu zvolený Július (Gyula) Horváthy, za podpredsedu Ján Hriczó z Hostoviec, zapisovateľ Vojtech Boreczky z Uble a pokladníkom bol menovaný Ján Schmidt z Belej nad Cirochou.