Előmunkálati engedély
Správa o tom, že bolo vydané povolenie na prípravné práce potrebné pre zriadenie železničnej trate Humenné-Snina na obdobie jedného roku. Povolenie obdržali Dr. Alexander (Sándor) Sélley a statkár Pavol Schwimmer.