Nagy jótékony ünnepség a Bodrogközön
Informácie o prípravách veľkej spoločenskej akcii, ktorú usporiada Medzibodrožský dobročinný ženský spolok za podpory mecénky grófky Józsefné Majláth v Pribeníku v dňoch 29.-30. júna 1912. Program akcie