Megszünt tanfelügyelőség
Správa o úplnom rušení školského inšpektorátu v Humennom v roku 1912. Hlavný inšpektor bol preložený do Sátoraljaujhely a prevádzkový personál do 1.09.1912 zruší expozitúru celkove.