A miniszteri köszönet
Správa o tom, že gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy) dostal ministerské poďakovanie za to, že venoval 10 tisíc korún a vyčlenil aj pozemok pre výstabu rímskokatolíckej obecnej školy v Humennom