Előadás a kereskedelmi körben
Správa o tom, že v humenskom kruhu obchodníkov odznela v júni 1912 prednáška Alexandra Büchlera (vtedy 20 ročného) na tému Politika obchodu a robotníctvo (Kereskedelmi politika és a munkásság). Glosa kladne hodnotí túto prednášku.