A polgári fiu és felsőkereskedelmi iskola zároünnepélyéről
Glosa kladne hodnotí slávnosť usporiadanú pri príležitosti ukončenia školského roku v štátnej chlapčenskej meštianskej a vyššej obchodnej škole v Humennom v roku 1912. Základiny "Ugray", "Gerecz" - udelenie odmien úspešným študentom aj zo strany obyvateľov mesta (darcovia: Fabian, Fische, Török...).