A nagymihályi polgári fiu és leányiskola...
Informácia o tom, že Michalovská chlapčenská a dievčenská meštianska škola vydala svoju "školskú správu" za školský rok 1911/1912. Hlavným redaktorom je Štefan (István) Deák. V úvode stručný prehľad o dejinách Zemplínskej župy. Škola hodnotí 10 mesačné pôsobenie trvania školy.