Mulatság
Správa o tom, že sa [4.08.1912] uskutoční v Humennom spoločenská zábava, ktorej organizátorom je Humenský kruh obchodníkov (živnostníkov) (A homonnai Kereskedelmi Kőr) pod vedením lekárnika Ernesta Pető, ktorý je spolkovým predsedom komisie pre zábavu.