Az uj szinnai plébános
Správa o tom, že po smrti farára Sniny Andreja Lehoczkého bol na jeho miesto menovaný rímskokatolícky farár Karol (Károy) Grund na základe návrhu zemepána a patróna Sniny grófa Jozefa (József) Degenfelda a odsúhlasenia košickým biskupom Augustínom Fischer-Colbrie.