Változások a vármegyei tisztikarban
Správa o tom, že vo funkciách slúžnych majú nastať výmeny. Hlavný slúžny Medzibodrožia Štefan Bencsik má ísť do dôchodku a na jeho miesto by mal nastúpiť v septembri 1912 Aladár Gortvay z obce Szerencs (HU). Do Szerencu má ísť gróf Viktor Hoyos - slúžny Medzilaboriec. Do Medzilaboriec majú byť menovaný Tibor Meczner (justičný praktikant) a Vojtech Bencsik