A vármegye közgyüléséről
Referát zo zasadania Zemplínskej župy [23.09.1912] v Sátoraljaujhely. Na uvoľnené miesto po zomrelom farárovi A. Lehoczkom bol do zákonodarnej komisie menovaný farár Michaloviec Alexander (Sándor) Oppitz. Stropkovský slúžny Tomáš Malonyay bol uvoľnený z postu na dobu jedného roku a na jeho miesto bol menovaný Július (Gyula) Durcsinszky. Jeho miesto obsadí Elemír Fejér. Zmienka o tom, že Malonyay sa pravdepodobne nevráti na miesto a tak chvália Durcsinszkého, ktorý počas 19 rokov práce neprejavil žiadne negatíva.