Csak egy virágszálat
Príprava na finančnú zbierku v Humennom organizovanú v deň zosnulých [2.11.1912] pre podporu chorých na tuberkulózu, t.j. v prospech Sanatórneho spolku arcikniežaťa Jozefa. Zbierka sa každoročne koná pri dverách cintorína.