Magyar kivitel Argentínába - F.D. [= Friedmann, Dávid] [?]
Úvodník [pravdepodobne z pera regionálneho autora] prináša infornácie o možnosti exportu z Uhorska do Argentíny. Tamojšie trhy sa pre Uhorsko považujú za bezpečné a doporučujú sa.